Ancelotti napokon priznao: Moji igrači su stari i umorni

TRENER Milana Carlo Ancelotti bio je potpuno utučen nakon poraza njegove momčadi na domaćem travnjaku od Sampdorije sa 2:1.

"Ovo nije dobro", rekao je Carletto i dodao: "Gubili smo 2:0 nakon katastrofalne igre. Napravili smo dvije početničke, neoprostive, pogreške poslije kojih se bilo jako teško vratiti u utakmicu. Iako nam se Kaka povrijedio već u 10. minuti susreta, mislim da nam to ne može biti opravdanje, jer smo kao momčad odigrali užasno."

Ancelotti je nakon utakmice progovorio o onome, o čemu mediji i navijači već neko vrijeme bruje. Rekao je kako njegova momčad na terenu izgleda umorno i staro, dodajući kako će njegova momčad na kraju sezone sigurno doživjeti kadrovske promjene.

"Možda je ova momčad postala prestara i umorna u smislu mentaliteta, ali treba pričekati do kraja godine kako bi se o tome raspravljalo. Danas nas je Sampdoria nadigrala u svakom aspektu nogometne igre, uz to izgledala je puno motiviranije od nas".

Jedino dobro što dogodilo, usprkos porazu od Sampdorie je činjenica da je Fiorentina izgubila, tako da sada Milanu četvrta pozicija koja vodi u Ligu prvaka, bježi Milanu za četiri boda.
U Milanu su već najavili kako će krenuti u veliku rekonstrukciju kompletnog igračkog kadra ukoliko ne izbore nastup u najelitnijem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju.

F.V./M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više