"ANCELOTTI NAS JE ŠOKIRAO" Igrač Bayerna prozvao talijanskog trenera

Foto: Getty Images / Guliver Image

OD kad je Jupp Heynckes ponovno preuzeo Bayern, njemački prvak ostvario je svih sedam pobjeda. Iskusni strateg nasljedio je početkom listopada Carla Ancelottija, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata, a i nogometaši su bili nezadovoljni njegovim radom.

To je potvrdio i branič Jerome Boateng. On je za njemački Süddeutsche Zeitung govorio o Talijanu i kako je vodio momčad.

"Tek sada mogu reći da se u Münchenu osjećam ugodno. Prije je treniranje bilo bitno drugačije od onog na što smo navikli. Kao igrač možeš osjetiti jesi li na 100 posto mogućnosti, a ja nisam bio. Njegov način rada je bio čudan. Ancelotti je 90 minuta prije utakmice protiv PSG-a rekao da nas pet jednostavno neće zaigrati. Samo tako, iz vedra neba, i bez ikakvog objašnjenja. Svi su igrači bili šokirani," zaključio je njemački reprezentativac, koji je ponovo važan u momčadi nakon povratka Heynckesa. 
Bayern je opet lider Bundeslige, a u skupini B Lige prvaka je na korak od plasmana u osminu finala, te će u posljednjem kolu dočekati vodeći PSG u dvoboju za prvo mjesto. 

 

 

Pročitajte više