Real Madrid

Ancelotti prepričao jutrošnji razgovor s Casemirom: To je to, nema povratka

Foto: Profimedia

CASEMIRO je odlučio potpisati za Manchester United, a Real će dobiti 60 milijuna eura uz deset milijuna eura bonusa. Brazilac je dogovorio četverogodišnju suradnju s Unitedom, klubom koji ima dva poraza u prva dva susreta nove sezone engleske Premier lige.

"Ne znam ni ja zašto je Casemiro odlučio otići iz momčadi koja je europski prvak u ekipu koja se pati. To je njegova osobna odluka. Momčad ga razumije i svaku njegovu odluku prihvaćamo s poštovanjem i ljubavlju. Jutros smo razgovarali, nisam ga pokušao odgovoriti od te odluke. Mislim da nema povratka. Poželio sam mu sreću, hvala mu na svemu", rekao je Realov trener Carlo Ancelotti. 

"Neće biti dovođenja novih igrača"

"Možda to mogu usporediti s onim kad sam bio trener Milana: Dobar si, dobro ti ide, ali želiš probati nešto novo", dodao je Ancelotti, ali nije odgovorio tko će upasti u momčad ako 30-godišnji Brazilac potpiše za United.

"Imamo šestoricu veznjaka. Ne treba nam nitko novi. Ovih šest je dovoljno i konkurencija je jaka, stvarno jaka. Imamo Tchouamenija, Camavingu, Kroos može to odigrati... Vidjet ćemo tko će preuzeti njegovu ulogu."

Casemiro, koji je s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom osvojio sve što se može osvojiti i činio najjači vezni red u povijesti Reala, zarađivat će 18 milijuna eura po sezoni. Real napušta nakon 336 utakmica, 31 gola i 29 asistencija. Španjolski klub ga je prije devet godina doveo za šest milijuna eura iz brazilskog Sao Paula. Jutros je trenirao 15 minuta i pozdravio se sa suigračima. Već danas bi mogao biti na liječničkim pregledu prije potpisa za United.

Pročitajte više