Ancelotti zaustavio trening zbog Modrića i Gülera: "Otežavaju mi slaganje postave"

Foto: Profimedia

REAL MADRID i Manchester City u utorak u 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Ovo je treća uzastopna sezona u kojoj se navedeni klubovi susreću u nokaut-fazi elitnog europskog natjecanja. Real je u sezoni 2021./2022. izbacio City u polufinalu ukupnim rezultatom 6:5, dok je prošle sezone City u istoj fazi uzvratio s ukupnih 5:1.

Defensa Central, španjolski medij koji prati zbivanja u Realu, uoči utakmice objavio je što se događalo na treningu madridske momčadi. Luka Modrić (38) je dodao loptu turskom supertalentu Ardi Güleru (19), a on ju je potom proslijedio Joseluu, koji je zabio gol.

Trener Reala Carlo Ancelotti u tom je trenutku zazviždao i prekinuo trening. Dok su suigrači pljeskali Modriću i Güleru na izvedenoj akciji, Ancelotti je, želeći pohvaliti njih dvojicu, rekao: "Oni mi otežavaju slaganje postave." 

Mnogi Gülera smatraju Modrićevim nasljednikom u Realu

Modrić je legenda Reala s kojim je od 2012. do sada više puta osvojio sve što je mogao te kao njegov član 2018. postao dobitnik Zlatne lopte, priznanja za najboljeg igrača svijeta. Kapetana hrvatske reprezentacije smatra se jednim od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Ugovor s Realom vrijedi mu do kraja sezone te još nije jasno hoće li ostati ili otići.

Güler je dvostruko mlađi ofenzivni veznjak koji je u ljeto 2023. stigao u Real iz Fenerbahčea za 20 milijuna eura. Brojni mediji proglasili su ga upravo Modrićevim nasljednikom te su isticali kako ga prati na treningu. No, Güler je zasad upisao samo sedam nastupa kod Ancelottija jer je imao velikih problema s ozljedama. 

Pročitajte više