Ancelottija stil ne napušta: Na Olimpicu smo zaslužili remi

TREENER Milana Carlo Ancelotti bio je ljut nakon poraza njegovog kluba na rimskom Olimpicu 2:1 od nogometaša Rome.

"Roma nije zaslužila pobjedu, jer smo veliki dio utakmice kontrolirali. U najgorem slučaju je trebalo biti neodlučeno, jer smo vodili, stvarali prilike i nakon toga, vladali u igri. No, onda su se dogodile tri minute totalnog pada." - rekao je Ancelotti i dodao:

"Nisam mislio da možemo odigrati ovako dobro u Rimu, ali na kraju smo prosuli sve dobro napravljeno. Moramo nastaviti ovako i budemo li doista tako igrali neće biti nikakvog problema uhvatiti jedno od mjesta koje vode u Ligu prvaka." - završio je Ancelotti.

S druge strane Luciano Spalletti, trener Rome, mogao je sretno komentirati zbivanja u derbi utakmici 28. kola Serie A.

"Stvarno je bilo dijelova utakmice u kojima se nismo snalazili. Milan je uzeo loptu, skrio je i bili su vrlo blizu toga da i povećaju vodstvo. Da zaključe ovu utakmicu. No, sjajno smo se uzdignuli iznad svega, to stvarno mogu samo velike momčadi. U nekom drugom slučaju lako bi izgubili ovu utakmicu." - rekao je Spalletti, te dodao:

"Vučinić mi je rekao da želi igrati bliže golu, da se osjeća ugodnije tamo. Sad vidim zašto je to rekao." - rekao je trener Rome o svom crnogorskom igraču koji je pogotkom odlučio utakmicu.

D.R./Totalsport
Foto AFP

Pročitajte više