ANKETA Je li Osijek oštećen za kazneni udarac protiv Dinama?

Foto: Screenshot/MaxSport

OSIJEK i Dinamo odigrali su 1:1 u derbiju 25. kola SuperSport HNL-a. Osijek je poveo u 26. minuti golom Domagoja Bukvića, a bod Dinamu osigurao je Sandro Kulenović u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Dinamo je ovim remijem napravio veliki korak unazad prema obrani naslova prvaka. Hajduk mu bježi četiri, a Rijeka pet bodova iako Dinamo ima utakmicu manje. Zanimljiva situacija se dogodila u osmoj minuti sudačke nadoknade kada je Osijek možda oštećen za kazneni udarac.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Četiri minute nakon što je Kulenović zabio za izjednačenje mladi igrač Osijeka Anton Matković povukao je loptu u kontri prema vratima Dinama. U utrci na širokom prostoru pokušao ga je sustići Dinamov stoper Kevin Theophile-Catherine, Matković je bio brži, ali ga je Francuz u odlučnom trenutku prije udarca prema golu Ivana Nevistića gurnuo rukom u leđa. Mladi napadač je tu mogao pasti, ali je pokušao završiti akciju i na kraju pucao pokraj gola. Francuski stoper je svoju ruku naslonio na Matkovića prije ulaska u kazneni prostor, a samo odgurivanje se događa unutar kaznenog prostora. Sudac Igor Pajač i VAR soba predvođena Dujom Strukanom nisu sudili ništa.

Pročitajte više