HNL

ANKETA Tko bi trebao biti novi trener Hajduka?

Foto: Pixsell

IGOR TUDOR gotovo sigurno odlazi iz Hajduka. Svi, a među njima i najupućeniji talijanski novinar u transfere Gianluca Di Marzio, pišu kako je stvar riješena i da je Tudor prihvatio poziv Andree Pirla te će postati njegov pomoćnik u Juventusu.

To znači kako će Hajduk ponovno tražiti novog trenera. Tudor je ponudu Andree Pirla dobio prije nekoliko dana i lomio se oko toga kakvu odluku donijeti, a tek nedavno s njom je upoznao svoje najbliže suradnike Marija Stanića i Ivana Kepčiju te Harija Vukasa iz stručnog stožera.

Mario Stanić više puta je istaknuo da Hajduk neće ponavljati pogreške iz prošlosti i smjenjivati trenere nakon prvog lošeg rezultata. Dodao je da Tudor iz Hajduka može otići samo ako on to poželi, a sada ima baš takvu priliku, kakva se u karijeri ne pruža često. Trenirao bi zvijezde poput Cristiana Ronalda i sjedio na klupi uz Pirla, ikonu svjetskog nogometa i jednog od najboljih playmakera svih vremena kojem predviđaju veliku trenersku karijeru. Alessandro Del Piero, još jedna legenda Juventusa, nedavno je rekla kako Pirlo ima potencijal postati bolji trener od Zinedinea Zidanea koji je rušio rekorde nakon što je dobio priliku u Realu.

Hajduk želi 300 tisuća eura za Tudora

Hajduk prema našim saznanjima traži 300 tisuća eura odštete jer Tudor ima ugovor do 2022., tako da se posao još treba dovršiti. Prema izvorima bliskih klubu saznali smo i kako je najizgledniji kandidat za Hajdukovog novog trenera upravo Hari Vukas, glavni pomoćnik Igora Tudora, što ima smisla jer je sezona krenula i teško je uvoditi novu nogometnu filozofiju s novim trenerom koji trenutno nije u klubu.

Ipak, ne bi bilo prvi put da se stvari oko novog trenera Hajduka u zadnji čas promijene pa ćemo pitati vas, čitatelje Indexa. 

Tko bi trebao biti novi trener Hajduka? Recite nam u anketi.

Pročitajte više