Ante Erceg više nije igrač Istre

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

ANTE ERCEG više nije igrač Istre 1961. Iskusni napadač raskidom ugovora postao je slobodan igrač. Erceg (34) je u Istru stigao prije godinu i pol u besplatnom transferu. U tom je periodu bio najopasniji napadač Istre, za koju je zabio 18 pogodaka u 44 utakmice. Klub je na službenim kanalima objavio oproštajnu poruku za njega.

"Ante se zeleno žutima pridružio u ljetu 2022., a za klub je upisao 44 nastupa i postigao 18 pogodaka. Ovim se putem klub zahvaljuje Anti na dosadašnjoj suradnji, uz najbolje želje u nastavku nogometne karijere."

Sukob s Tramezzanijem

Još prije desetak dana pojavila se informacija da je trener Istre Paolo Tramezzani suspendirao Ercega. Kasnije je to potvrdio i sam Talijan. "Dok sam ja trener, Ante Erceg neće biti dio momčadi", kratko je prokomentirao Tramezzani nakon utakmice s Goricom u 27. kolu SuperSport HNL-a. 

Osim za Istru, Erceg je u karijeri u hrvatskoj ligi igrao za Hajduk, RNK Split i Osijek. Pažnju je na sebe privukao prošle sezone, kad je sucu rasparao blokić i zbog toga zaradio crveni karton i dugu suspenziju.

Pročitajte više