Emotivan oproštaj jednog od najopasnijih nokautera UFC-a: "Rumblea više nema"

Foto: Getty Images/Guliver Image

JEDAN od najopasnijih nokautera svijeta još je jednom potvrdio kako je bio ozbiljan po pitanju MMA umirovljenja, a emotivnom porukom na Instagramu se zauvijek oprostio od "Rumblea".

Anthony Johnson je to učinio nakon UFC 210 borbe protiv Daniela Cormiera, a prve informacije govore kako se za oproštaj odlučio jer mu se pružila prilika u američkom nogometu. Ipak, nešto više o tome još nitko nije uspio saznati, a Johnson je rekao kako će svi saznati kada dođe vrijeme za to. Ipak, na Instagramu je odlučio novu fazu života obilježiti na poseban način.

"Pozdrav, danas je ponedjeljak! Danas je moj novi početak i sretan sam zbog toga. Moje se tijelo sada može oporaviti i mogu se fokusirati na nešto što nije MMA. Moj život do sada je bio fantastičan, a zapravo sam tek zagrebao površinu istog. Nedostajati će mi MMA i svaki aspekt tog sporta, no moje vrijeme je prošlo. Došlo je vrijeme da ja gledam nove generacije kako preuzimaju stvar u svoje ruke. Sada mogu biti Anthony Johnson ili AJ, a ne više Anthony Rumble Johnson. Hvala vam svima na podršci i ljubavi kroz godine, uvijek ćete biti Rumble ekipa. No, ovo je Rumbleov kraj, Rumblea više nema".

Johnsonu je 33 godine, a oprašta se uz profesionalni skor 22-6 i dva puta neuspjeli napad na naslov svjetskog UFC prvaka poluteške kategorije.

Pročitajte više