Antony ismijavao Ten Haga pred suigračima. Jedan od njih ga prijavio treneru

Foto: EPA

BRAZILSKI nogometaš Antony (24) jedan je od najvećih promašaja u povijesti Manchester Uniteda. U kolovozu 2022. United ga je za 95 milijuna eura doveo iz Ajaxa, a on je dosad u 80 utakmica zabio 11 golova te imao pet asistencija. Nije se pokazao kao pojačanje, a nije se baš istaknuo ni ponašanjem.

Brazilski Globosport piše da je Antony nazvao svog trenera Erika ten Haga ćelavom jajastom glavom u grupnom chatu svih igrača Manchester Uniteda. Jedan je neimenovani igrač pokazao tu poruku nizozemskom treneru i sada brazilskom ofenzivcu prijeti suspenzija.

Antony na meti fanova

Antony je već neko vrijeme na meti navijača. Nakon što je United u polufinalu FA kupa jedva izbacio drugoligaša Coventry nakon jedanaesteraca, Antony je to žestoko slavio i provocirao poraženu momčad. Unitedovi fanovi, ali i brojni drugi, žestoko su popljuvali takvo ponašanje.

United je sinoć teško poražen 4:0 kod Crystal Palacea u 36. kolu Premier lige i trenutno je osma momčad prvenstvene ljestvice. Sezonu donekle može popraviti osvajanjem FA kupa protiv Manchester Cityja.

Pročitajte više