Arda Güler otkrio koji nadimak ima u Realu: Iznenadim se kada me Modrić tako zove

Foto: Profimedia

REAL MADRID je prošle godine doveo veznjaka Ardu Gülera (19) iz Fenerbahčea za 20 milijuna eura. Turskog talenta dosad su mučile ozljede, zbog kojih je odigrao malo utakmica. Trener Carlo Ancelotti poručio je da ga iduće sezone neće slati na posudbu, a nogometaš mu se odužio jedinim pogotkom u pobjedi Reala nad Real Sociedadom (1:0) u 33. kolu La Lige.

Otkako je stigao u madridski klub, španjolski mediji vide ga kao nasljednika Luke Modrića, dvostruko starijeg suigrača kojem na kraju sezone istječe ugovor, pa nije sigurno hoće li ostati. Gülerov i Modrićev odnos stoga je od prvog dana pod povećalom. Jedan drugoga hvale na društvenim mrežama, a Modrić Gülera naziva i svojim "malim bratom".

Güler je gostovao u emisiji KAFA Sportsa, u kojoj je otkrio da ga suigrači u Realovoj svlačionici zovu Abi, što na turskom znači brat. "Svi me zovu Abi, a ne znaju što to znači. Iznenadim se kada me Modrić tako zove", poručio je Güler.

Güler ima osam nastupa i dva gola za Real

Güler je nastupao za mlađe uzraste Fenerbahčea te je sakupio 51 nastup, devet pogodaka i 12 asistencija za prvi sastav. U Realovu dresu odradio je osam utakmica i dvaput bio strijelac. Potpisao je ugovor do 2029. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 12 milijuna eura.

Pročitajte više