Argentinski novinar: Wanda Nara ima leukemiju

Foto: EPA

NAJPOZNATIJA nogometna menadžerica Wanda Nara boluje od leukemije, javlja argentinski novinar Jorge Lanata, a prenose brojni svjetski mediji. Prebačena je u bolnicu u Buenos Airesu u petak te joj je dijagnosticirana teška bolest. Bivša supruga nogometaša PSG-a Maura Icardija žalila se u srijedu na jake bolove u trbuhu. Nakon toga su doktori odlučili da mora napraviti dodatne pretrage te je doznala jako loše vijesti.

Navodno je Mauro Icardi želi odvesti u Italiju na liječenje. Argentinski nogometaš većinu karijere igrao je u Italiji, u Interu, i to je zemlja u kojoj se osjeća kao kod kuće. Prošle je sezone igrao za Galatasaray, bio je na posudbi, a ovog je ljeta na korak do potpisa duljeg ugovora s Turcima.

Njegova bivša supruga vodila je brigu o njegovoj karijeri, navijači Intera nisu je voljeli, čak su je i napali nekoliko puta te kamenovali njen auto. Smatrali su da donosi odluke koje nisu dobre za Maura Icardija i Inter. Wanda Nara poznata je po skandalima i po golišavim slikama na društvenim mrežama. Svog bivšeg supruga Maxija Lopeza prevarila je s Icardijem, iako su njih dvojica zajedno igrala.

Pročitajte više