Armada bacala baklje na teren i pred tribinu s djecom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

RIJEKA je u ludom derbiju 20. kola SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1 iako je na poluvremenu gubila 1:0. Splićani su poveli u 15. minuti golom Rokasa Pukštasa, kojeg je Livaja udarcem glavom pogodio u leđa, ali je Rijeka u nastavku okrenula. Prvo je Jorge Obregon spektakularnim golom u 55. minuti zabio za 1:1, a pobjedu Rijeci, kojoj je VAR u međuvremenu poništio jedan gol, donio je Lindon Selahi strašnim golom u 62. minuti.

Utakmicu je obilježio i jedan incident do kojeg je došlo na tribinama. Naime, Armada je iz gostujućeg sektora bacala baklje u teren. Bila je to prilična bakljada, ali ona sama po sebi nije ni po čemu posebna. Dio baklji je završio pred Zapadom, tribinom na kojoj je bilo puno djece, a baklje su padale pred njih. Video bakljade pogledajte OVDJE.

Ovo nije prvi puta da Armada neoprezno baca baklje. Na finalu Kupa 2022. godine su bili smješteni na Zapadu te su s nekoliko baklji gađali VIP ložu u kojoj je, između ostalih, bio i Damir Mišković u društvu svoje supruge.

Pri objavi članka navedeno je da su baklje padale na tribinu na kojoj su bila djeca. Nema dokaza da se to zaista dogodilo, a taj navod se u tekstu našao nakon nenamjerne pogreške. Ispričavamo se zbog pogreške. 

Pročitajte više