HNL

Armada opet neće navijati za Rijeku

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

AKO uskoro ne dođe do ozbiljnijih promjena, nogometaši Rijeke i na startu nove sezone u domaćim će utakmicama neće imati navijačku podršku svojih najvatrenijih pristalica sa sjevera.

Prije dvadesetak dana održan je sastanak predstavnika Kluba navijača Armada i HNK Rijeka, ali pomaka nema. U Klubu navijača ističu da će i dalje bodriti momčad na svim gostovanjima, kao što su to odlučili svojevremeno nakon sastanka s Igorom Bišćanom, a bojkotirat će utakmice na Rujevici.

"Ostajemo za Rijeku i s Rijekom, ali za sada je stanje nepromijenjeno. Ni naprijed ni nazad", tvrde u vodstvu KN Armada.

Na posljednjem sastanku navijači su priznali da ne mogu bez Rijeke, uprava da ne može bez navijača, ali pomirenja još nema na vidiku. Iz kluba su nam rekli kako im je jako važno da se ovaj problem riješi i da intenzivno rade na tome. 

Cijela situacija kulminirala je još dolaskom Igora Bišćana na klupu umjesto Matjaža Keka te inauguracijom za njegovog pomoćnika Renata Pilipovića. Armada od tada domaće utakmica gleda u tišini, često uz poluprazni sjever, a bojkot je ponajviše eskalirao s kratkim prekidom utakmice protiv Dinama kad je travnjak zasut bakljama.

Podsjetimo, navijači su bili na utakmici u Puli kada se igralo finale Kupa protiv Dinama i proslavili su titulu sa svojom momčadi, ali na domaćem terenu ih nema, a kako stvari stoje, još neko vrijeme ih ni neće biti. 

Pročitajte više