Arsenal pušta Fabregasa za 35 milijuna funti?

AKO je za vjerovati The Sunu, u redovima Arsenala spremni su prodati svog kapetana Cesca Fabregasa u ljetnom prijelaznom roku, ali cijena je vrtoglavih 35 milijuna funti.

Engleski tabloid piše kako će teško Arsenalov menadžer Arsene Wenger nagovoriti Španjolca na ostanak nakon nove "sušne" sezone u kojoj su Topnici propustili osvojiti naslov.

"Fabregas osjeća da je napravio sve što može s Arsenalom. Bio je u klubu osam godina i vjeruje da je tako pokazao veliku odanost. Momčad će ponovo sezonu završiti bez naslova i boji se da se situacija neće promijeniti", izjavila je za Sun osoba bliska klupskim zbivanjima.

Prošlog ljeta Wenger je odbio Barceloninu ponudu visoku 29 milijuna funti za kupnju Fabregasa, nagovorivši ga da pokuša s ovom momčadi doći do trofeja i slave. No, nakon nove neuspješne sezone Wengeru će teško poći za rukom ponovo smekšati Fabregasov stav i želju za povratkom u matični klub iz kojeg je stigao u Arsenal 2003. godine za samo 500.000 funti.

Nedavno je Wenger izjavio kako ni ovog ljeta nema namjeru prodati svog kapetana, ali navodno bi se njegov stav smekšao ukoliko Barcelona poveća ponudu na spomenutih 35 milijuna funti.

Pročitajte više