Nogomet

Arsene Wenger: Takvoj ponudi se ne bih protivio

Foto: EPA

ARSENE WENGER sve se manje pojavljuje u nogometnoj javnosti. Nekadašnji trener Arsenala bez angažmana je godinu dana, a nema naznaka da bi uskoro mogao preuzeti neki klub.

Nema vijesti o tome da dobiva ponude za posao, pa je možda i zbog toga francuski stručnjak iznenadio u intervjuu za Bein izjavom da bi volio voditi neku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

"Imao bih dovoljno vremena i distance od mog prethodnog posla pa bih mogao prihvatiti novi angažman i takvoj ponudi se ne bih protivio", rekao je Wenger.

Francuz tvrdi da mu je nastup na Svjetskom prvenstvu oduvijek bio želja.

"Moram reći da sam oduvijek želio biti dio Svjetskog prvenstva jer smatram da su pravi treneri tamo gdje su najbolji igrači svijeta. Nadam se da ćemo se vidjeti u Kataru za tri godine, kucnite o drvo za sreću."

Bivši trener Gunnersa otkrio je da je u prethodnih godinu dana imao dosta ponuda, ali i da još nije spreman vratiti se poslu.

"Sigurno ćete me ponovno vidjeti pokraj klupe, ali kada točno, to još ne znam. I dalje se ne mogu pomiriti s tim da ne vodim nijedan klub", priznaje Arsene Wenger.

Pročitajte više