AS: Barcelonina zvijezda je ovisnik, klub ga šalje na odvikavanje

Foto: EPA-EFE

MUKU muči Barcelona sa svojim svjetskim prvakom, Francuzom Ousmaneom Dembeleom. Mladić je zakasnio na trening jer je zaboravio namjestiti alarm jer je cijelu noć igrao igrice s prijateljima.

Dembele u Barceloni živi s prijateljima iz Francuske s kojima igra igrice i Barcelona vjeruje da je to najveći problem pa smišljaju kako spasiti situaciju.

Naravno, nije se probudio na vrijeme pa ga je razbudio netko od klupskih direktora koji je došao u njegov dom provjeriti što se s njim događa.

AS piše da je Dembele rekao kako ima problema s trbuhom pa kad su ga odveli na pregled, liječnici su potvrdili da je nogometaš skroz zdrav.

U klubu su sada bijesni, odmah je organiziran sastanak s njegovim menadžerom jer smatraju da je Dembele skroz bez kontrole.

Barcelona mu je dodijelila vozača kako bi ga lakše kontrolirali, međutim to baš i ne ide po planu, a nutricionista je Dembele otpustio jer mu nije odgovarao.

Igrač u kojeg je uloženo oko 140 milijuna eura ovisnik je o igricama pa čelnici Blaugrane razmišljaju o tome da ga upute psihologu.

Ako ne istjeraju po svome, Španjolci ga misle prodati za 100 milijuna eura. Liverpoolu se Francuz sviđa, idealan je za Kloppov način nogometa, no otkriće o njegovoj ovisnosti ozbiljno im kvari planove. Kao i Barceloni.

Pročitajte više