As: I malo Modrića je puno

Foto: Profimedia

CARLO ANCELOTTI pronalazi način da uključi Luku Modrića u igru momčadi unatoč snazi i brojnosti koju ima u veznom redu, bilo da je starter ili da je luksuzna zamjena za Tonija Kroosa, kao što je to bio u posljednjoj utakmici, piše španjolski As u novom tumačenju situacije hrvatskog kapetana u Realovoj momčadi ove sezone.

Modrić je posljednji put ostao zakinut za priliku da nastupi 13. veljače u utakmici protiv RB Leipziga. Otad, točno dva mjeseca kasnije, Luka je igrao u svakoj utakmici, a posebno se istaknuo u susretu protiv Celte Vigo kad je u 83 minute na terenu dokazao kvalitetu. "Sad se nada da će biti u prvih 11 protiv Mallorce", ističe As u tekstu pod naslovom "I malo Modrića je puno", pred utakmicu koju Real igra od 18:30.

Modrić je nastupio u posljednjih osam Realovih utakmica, a u onima u kojima mu je minutaža barem 15 minuta pokazuje koliko je važan. Piše to As i dodaje: "Drugim riječima, on ne skuplja nastupe u nebitnim trenucima utakmice kojima bi povećao svoju statistiku, već stvarno radi razliku. Ima i učinak, postigao je dva i asistirao za šest golova u 1643 odigrane minute."

As: Ishod svega bit će poznat na kraju sezone

"Ancelotti je shvatio da može odmoriti Kroosa tako da u igru uvede njemu sličnog Modrića. Napravio je to u deset utakmica ove sezone. Dva i pol mjeseca prije isteka ugovora, hrvatski reprezentativac i dalje nije siguran koji će korak napraviti za sezonu 2024./25. Njegov vječni suputnik i prijatelj Kroos riješio je to pitanje prije manje od mjesec dana, film s Modrićem će se produžiti", dodaje se u tekstu i zaključuje:

"Ishod svega bit će poznat na kraju sezone kad će biti provedena evaluacija. Luka djeluje moćno, ali morat će doći do dogovora."

Modrić je pod ugovorom s Realom do kraja sezone.

Pročitajte više