NOGOMET

As: Kroos ne može zamisliti da radi što i Modrić

Foto: EPA

TONI KROOS ima ugovor kojim je vezan za Real Madrid još samo sljedeću sezonu i odbija potpisati produljenje. Njegova budućnost je nedefinirana i svodi se na tri opcije, navodi As otkrivajući da se njemački veznjak nikako ne može poistovjetiti s onim što radi Luka Modrić, koji će za Real igrati skoro do 38. rođendana, a možda i dulje ponudi li mu se prilika.

Ono što Kroos želi jest vidjeti kako će proći sljedeća sezona, njegova možda, ali ne i nužno posljednja u Realu. Potom će donijeti odluku koja će ići ili u smjeru produljenja suradnje, umirovljenja ili odlaska iz kluba, a vjerojatno i europskog nogometa. U tom se kontekstu spominje MLS.

Postao jedan od najboljih veznjaka svijeta

Kroos je ranije govorio da ne namjerava igrati nogomet u kasnim 30-ima. Na kraju sljedeće sezone bit će mu 33. U Real je stigao za 25 milijuna eura iz Bayerna prije osam godina i s madridskim klubom je osvojio četiri Lige prvaka te postao jedan od najboljih veznjaka svih vremena, igrajući u srednjem redu s Modrićem i Casemirom. Ne skriva koliko im se divi:

"S njima dvojicom sam pobijedio u sva četiri finala Lige prvaka koja smo zajedno igrali zato što se savršeno nadopunjavamo. Svatko od nas točno zna vlastite karakteristike i njima doprinosi tako da jedan drugom i trećem najbolje pomažemo i radimo zajedno. Tri Tonija Kroosa nikada ne bi bila učinkovita kao što smo nas trojica: Modrić, Casemiro i Kroos."

Upitno je koliko će ta suradnja trajati, a osim o Modriću i Realovoj odluci, jasno je da ovisi i o Kroosu, pred kojim je sezona odluke.

 

Pročitajte više