TRANSFERI

AS: Mbappe spreman tražiti PSG da ga pusti u Real Madrid

Foto: Getty Images / Guliver Image

VEĆ SE danima piše o želji Zinedinea Zidanea da u Real Madrid dovede sunarodnjaka Kyliana Mbappea, a AS, pozivajući se na Španjolsku televiziju, piše da napadač PSG-a želi isto.

U emisiji "Le Chiringuito" novinar Eduardo Inda izvijestio je kako je Mbappe već razgovarao sa Zidaneom i rekao mu da je spreman zatražiti transfer od predsjednika Nassera Al-Khelaifija.

Dodao je i kako će Real pokušati nagovoriti Parižane da u transfer uključi i dva svoja igrača - Jamesa Rodrigueza i Isca.

Rodriguez završava drugu godinu posudbe u Bayernu u kojem ne igra ni izbliza onoliko koliko bi želio, ali povratak u Real više nije izvjestan zbog loših odnosa koje ima sa Zidaneom. Uostalom, zbog njega je i otišao na dvogodišnju posudbu.

Isco je, pak, imao sjajan status kod francuskog trenera u njegovu prvom mandatu, ali su ga Julen Lopetegui i Santiago Solari koristili puno manje, a nakon sukoba s Argentincem postao je višak. Očekivalo se da će ga Zidaneov povratak opet gurnuti u prvi plan, no Španjolci pišu kako bi ga Real ipak radije iskoristio za dovođenje veće zvijezde, poput Mbappea.
 

Pročitajte više