As: Modrić je uspio što Camavinga nije, on nema roka trajanja

Foto: Profimedia

"AKO ME netko ponovno podsjeti da će Modrić 9. rujna imati 39 godina, reći ću mu da ode. Usto ću napraviti nešto praktičnije i edukativnije. Poslat ću mu video sjajne partije koju je odigrao u El Clasicu." Ovim riječima svoju kolumnu pod naslovom "Modrić nema roka trajanja" započinje novinar Asa Tomas Roncero.

"Odigrao je gotovo 100 minuta, koliko je utakmica trajala, kao da su mu 22 godine. Nitko ne zaboravlja da je na kraju zaustavio napad Laminea Yamala, blokirajući ga sve dok se on nije morao povući i predati loptu unatrag. To je nešto što vrlo brzi Camavinga prije nije uspio napraviti", dodaje se u tekstu u kojem se hvali hrvatska ikona Reala.

Modrić želi ostati

"Modrić je zapovijedao, kontrolirao tempo El Clasica, bio je prodoran u pritisku, brz u egzekuciji, podrška kad se povlačilo i aktivan u tranzicijama. Ukratko, odigrao je sjajnu utakmicu vrijednu nogometaša koji je još uvijek dio megaelite", dodaje se i podsjeća na redoviti pljesak koji Modrić dobiva s tribina.

Roncero inzistira da mu je bilo jako drago vidjeti Modrića kao dio startne postave Realove momčadi, a još više zbog zahtjevnosti utakmice i zaključuje: "Ako predsjednik kluba Florentino Perez nazove Luku i pita ga želi li ostati, svi ćemo biti sretni. Njegov odgovor će biti potvrdan."

Modrić je pod ugovorom s Realom samo do kraja sezone.

Pročitajte više