BARCELONA

AS: Rakitića Valverde izbacio iz sastava za Villarreal

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVAN RAKITIĆ u subotu je prvi put zaigrao za Barcelonu od početka utakmice ove sezone, ali nije se proslavio. Trener Ernesto Valverde zamijenio ga je u 62. minuti, a danas ga je izostavio s popisa igrača koji će konkurirati za sutrašnji okršaj s Villarrealom.

"Hrvat je platio ceh za poraz u Granadi", piše AS.

Barcelona je nakon pet kola tek osma na ljestvici La Lige sa sedam osvojenih bodova, a nitko nije primio više golova od nje (9). U Ligi prvaka je uz puno sreće izvukla 0:0 na gostovanju u Dortmundu.

Valverde je kao glavne krivce za posljednji kiks označio hrvatskog reprezentativca i Carlosa Pereza koji neće biti među 18 kandidata za susret s Villarrealom. Umjesto njih vraćaju se Ousmane Dembele i Aleña.

"Hrvat je započeo utakmicu protiv Granade, ali igrao je vrlo diskretno i čini se da će on biti taj koji plaća ceh za katastrofu", piše AS.

Rakitić je dolaskom Frenkieja de Jonga ovog ljeta izgubio mjesto u idealnom sastavu. U dosadašnjih šest ovosezonskih utakmica Barcelone samo je u subotu bio u prvih 11, triput je ušao s klupe, dvaput je na njoj ostao cijelu utakmicu, a u utorak će se prvi put naći na tribini.

Pročitajte više