TRANSFERI

AS: Real je prevarom natjerao Pogbu u štrajk

Foto: EPA

OLE Gunnar Solskjaer prije dva dana rekao je kako je siguran da će Pogba ostati u Unitedu te da u prijateljskoj utakmici protiv Milana nije igrao zato što je bio ozlijeđen. AS danas piše da je zapravo riječ o tome da Pogba želi iznuditi odlazak i odbija igrati.  

U petak je potvrđeno da Pogba neće putovati u Cardiff gdje je United dan kasnije igrao s Milanom, a Solskjaer je rekao kako je uzrok njegova ostanka u Manchesteru ozljeda leđa. Međutim, AS tvrdi da nije bila riječ o ozljedi nego o tome da je Francuz pokušao neigranjem iznuditi odlazak iz kluba. 

Real zasad nije uspio napredovati po pitanju Pogbe pa se sada okrenuo pokušaju da iskoristi te njegove mušice i svađu s čelnicima kako bi nagovorio United da pusti nezadovoljnog nogometaša po sniženoj cijeni. 

Madriđani su ranije ovog tjedna pokazali interes za Donnyja van de Beeka, a AS tvrdi da su to učinili samo zato da bi uznemirili Pogbu kako bi ovaj pomislio da su odustali od njega. Očito je to upalilo jer je Pogba odmah nakon što su se pojavile te spekulacije počeo izazivati nered u svlačionici Uniteda. 

 

Pročitajte više