REAL MADRID

As: Realovo sveto trojstvo zamijenit će iskusna i gladna mladost

Foto: Profimedia

GODINAMA je vezni red Real Madrida dominirao utakmicama u sastavu Luka Modrić, Toni Kroos, Casemiro. To će se uskoro promijeniti jer Realovo "sveto trojstvo", piše As, zamijenit će iskusna i gladna mladost i srednjim redom dominirat će Federico Valverde, Eduardo Camavinga i Dani Ceballos.

Oni su legitimni nasljednici veze i budućnost Real Madrida, a spominje to i trener momčadi Carlo Ancelotti, podsjeća As. "Prava promjena tek treba uslijediti", navodi se u tekstu i dodaje da će Modrić igrati za Real i sljedeće godine, ali na mjesto prekaljenog veznog reda doći će iskusni igrači koji su unatoč svojim mladim godinama već iskusni.

Camavingi je 19, Valverdeu 23, a Ceballosu 25 godina, a iza sebe imaju već velik broj teških utakmica kroz koje su izgradili iskustvo i u domaćim natjecanjima, ali i Ligi prvaka. S druge strane, Modrić je 36-godišnjak, Kross ima 32, a Casemiro 30 godina i sasvim je logično da im se krajevi karijera bliže. Kad se to dogodi, Real se ne bi trebao posebno brinuti jer, istaknuo je Ancelotti, a podsjeća As, "budućnost je osigurana".

Pročitajte više