TRANSFERI

AS: Suso napušta Milan. Boban postigao dogovor sa španjolskim klubom

Foto: EPA

PRETHODNIH godina bio je jedan od najboljih igrača, a sada je na korak do odlaska iz Milana, i to na posudbu. Pogađate, riječ je o Susu.

Španjolac je prethodnih sezona bio nedodirljiv na San Siru, ali je ove sezone totalno podbacio pa bi do kraja prijelaznog roka trebao postati igrač Seville, pišu talijanski mediji, a potvrđuju i španjolski, poput AS-a. 

Paolo Maldini i Zvonimir Boban već neko vrijeme pokušavaju pronaći rješenje i čini se da su ga pronašli s klubom iz Andaluzije. Suso, koji ima ugovor s Rossonerima do ljeta 2022. godine, vjerojatno će otići u Sevillu na 18-mjesečnu posudbu, a nakon toga će ga Španjolci, ako budu zadovoljni, moći otkupiti za 20-25 milijuna eura.

Suso, koji ima 26 godina, 2015. je stigao u Milan iz Liverpoola za 1,3 milijuna eura. Za sedmerostrukog europskog prvaka odigrao je 153 utakmice, 31 put asistirao i zabio 24 gola. No ove sezone se totalno pogubio i izgubio mjesto u prvih 11, a protiv njega su se okrenuli i navijači pa je rastanak neminovan.

Njega je ranije želio Atletico Madrid, nedavno i Valencia, ali čini se da je Sevilla klub u kojem će nastaviti karijeru i pokušati je oživjeti nakon razočaravajućih nastupa ove sezone u crveno-crnom dresu. 

Pročitajte više