Atletico petardom ispratio Betis, Valencia tone sve dublje

Foto: Getty Images / Guliver Image

ATLETICO MADRID razbio je Betis s 5:1 u 31. kolu Primere. Drugoplasirana momčad španjolskog natjecanja nečela je goste preko Fernanda Torresa u 37, a nakon toga je Antoine Griezmann zabio za vodstvo od 2:0 na poluvremenu. U nastavku su pogađali Juanfran u 65, ponovno Griezmann u 81. te Thomas Teye u 91, dok je jedini gol za Betis postigao Ruben Castro u 79. minuti.

Momčad Diega Simeonea 13 utakmica zaredom ne zna za poraz na svom Vicente Calderonu u Primeri, gdje je posljednji put izgubila 12. rujna 2015. od Barcelone.

Unatoč tome što je Gary Neville dobio otkaz, Valencija je nastavila s negativnim rezultatima. Novi trener Pako Ayestaran debitirao je porazom kod Las Palmasa, koji je slavio s 2:1. Sastav s Mestalle poveo je već u 3. minuti preko Rodriga, no nakon toga uslijedio je preokret domaćina, koji je golom Jonathana Viere iz jedanaesterca u 50. i autogolom braniča Shkodrana Mustafija u 63. minuti potpisao drugu pobjedu zaredom.

Valencia je doživjela čak pet poraza u posljednjih sedam utakmica u natjecanju i trenutačno zauzima 15. poziciju s šest bodova više od Getafea koji je u opasnoj zoni.

Pročitajte više