ATP Beograd: Karanušić i Karlović izgubili

HRVATSKI tenisači Roko Karanušić i Ivo Karlović završili su svoj nastup u igri parova na ATP turniru u Beogradu već u 1. kolu. Bolji od hrvatskog para bili su Nizozemac Rogier Wassen i Slovak Igor Zelenay 7:6(4), 4:6, 10:7.

Dugo su čekali Roko i Ivo na ovaj meč, koji je prvotno bio na rasporedu još u ponedjeljak. Na kraju su izišli na teren tek u srijedu navečer, a meč okončali u prvim minutama četvrtka i to – porazom.

Još jedan hrvatski predstavnik Lovro Zovko i njegov partner, Belgijanac Christophe Rochus, također su izgubili u 1. kolu. Svladali su ih Šveđanin Johan Brunstrom i Jean-Julien Rojer iz Nizozemskih Antila sa 6:2, 6:3.

Dodajmo da je treći tenisač svijeta i najveći favorit turnira Novak Đoković u prvom nastupu na premijernom izdanju Serbia Opena svladao u 2. kolu sunarodnjaka Janka Tipsarevića 6:2, 4:6, 6:0.

Ivo Karlović i Ivan Ljubičić u četvrtak će odigrati svoje mečeve 2. kola u singlu. Karlović, koji je postavljen za 2. nositelja, a u 1. kolu je bio slobodan, igrat će za četvrtfinale protiv Argentinca Briana Dabula u 20 sati, dok će prije njega na teren Ivan Ljubičić, šesti nositelj u Beogradu. Njegov će protivnik niti Brazilac Marcos Daniel, drugi meč nakon 12 sati.

ATP Beograd, parovi, 1. kolo:

Brunstrom/Rojer – C. Rochus/L. Zovko 6:2, 6:3

Wassen/Zelenay – Karanušić/Karlović 7:6(4), 4:6, 10:7

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više