Austrijanci oduševljeni dovođenjem Ljubičića: Ovo je za nas velika stvar

Foto: LASK

AUSTRIJSKI LASK je otkup ugovora Marina Ljubičića od Hajduka prezentirao navijačima kao božićni poklon.

"Pozdrav navijači LASK-a, imam za vas božićno iznenađenje, potpisao sam novi ugovor s klubom i od sada sam dio ove obitelji. Hvala vam svima na velikoj potpori. Jedva čekam da se opet vidimo iduće godine. Svima vam želim Sretan Božić i Novu godinu", rekao je Ljubičić u videu.

Ljubičić, 20-godišnji ofenzivac, ovog ljeta je stigao u LASK na posudbu iz Hajduka. Austrijski klub je odlučio otkupiti njegov ugovor nakon što je Ljubičić zabio 13 golova ove sezone. Mladi hrvatski reprezentativac je ugovor potpisao do 2027. godine.

"Od dolaska ovdje mi je odlično. Od prvog dana osjećam se kao kod kuće, a u nogometnom dijelu sve ide kako sam priželjkivao. Imam velika očekivanja. Jedva čekam da se sezona nastavi. Trajni transfer u LASK za mene je najbolji božićni poklon", dodao je Ljubičić koji je postao najskuplji nogometaš u povijesti LASK-a.

"Ovo je veliki korak naprijed. Marin je u vrlo kratkom razdoblju izrastao u vrhunskog igrača i realizatora, njegov učinak sve govori. Činjenica da smo ga uspjeli dugoročno vezati za LASK je velika stvar za nas. Predvođeni s njim ulazimo u drugi dio sezone i u novi stadion Raiffeisen Arenu. Marin će nam donijeti mnogo radosti", izjavio je sportski direktor Radovan Vujanović.

Pročitajte više