Avram čestitao Barnsleyu, Ferguson ljut na suca

CHELSEA i Manchester United završili su put u četvrtfinalu FA kupa, a poraženi i razočarani treneri su različito reagirali na ispadanje svojih klubova.

Londonski klub je izgubio 1-0 kod Barnsleya, drugoligaša s dna ljestvice, koji je prije Chelseaja izbacio i Liverpool.

- Jako, jako sam razočaran, no svaka čast Barnsleyu. Pokazali su veliku volju. Bili su bolji od Liverpoola, pobijedili su i nas, pa im moram čestitati. Žao mi je zbog poraza jer se radi o važnom natjecanju, u kojem smo mogli nešto napraviti. Nismo uspjeli, te se moramo okrenuti prvenstvu i Ligi prvaka - izjavio je trener Chelseaja, Avram Grant.

Sir Alex Ferguson je, pak, nakon poraza od 1-0 na Old Traffordu od Portsmoutha bio iznimno ljut na suca Martina Atkinsona. Ferguson smatra da je njegova momčad oštećena za čisti jedanaesterac, jer u otvaranju utakmice nije kažnjen start Distina na Ronaldu u šesnaestercu gostiju.

- To je potpuno smiješno. Treneri zbog takvih grešaka dobivaju otkaze, a on će sljedećeg tjedna opet suditi - bjesnio je Ferguson.

- On svoj posao ne radi dobro, pa ga se sukladno tome mora i kazniti. Ako se mogu kažnjavati treneri i igrači, ista pravila moraju vrijediti i za suce. Ovakvo suđenje ne bi smjeli prihvaćati - poručio je razočarani trener Uniteda.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više