Boks

Babić pomaže legendama Noćne more

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI boksač Alen Babić u ove blagdanske dane ponovno pokazuje veliko srce. Sada je odlučio pomoći protagonistima popularne Noćne more Željka Malnara, a vijest je na svom Facebook profilu objavio producent Z1 televizije i Noćne more Nedjeljko Badovinac Jumbo.

"Telefon zvoni non stop zove me Alen Babić Savage i kaže Jumbo dođi po mene idemo Lakiju i Jaranu kupiti sve što im treba od garderobe. H V A L A Alene", napisao je na Facebooku Badovinac.

Telefon zvoni non stop zove me Alen Babić Savage i kaže Jumbo dođi po mene idemo Lakiju i Jaranu kupit sve što im treba od garderobe.H V A L A Alene ❤

Posted by Jumbo Badovinac on Thursday, December 24, 2020

Babić je za Svetog Nikolu darivao djecu u bolnici Srebrnjak

Babić ovoga puta pomaže Vladimiru Matijeviću Jaranu i Ivici Laki Lakiju koji su bili dijelom Noćne more koja je emitirana od 1992. do 2010. godine. Jaran i Laki se nalaze u teškoj situaciji te im je Babić odlučio uljepšati ove blagdane.

Prije njih Babić je za Svetog Nikolu darivao djecu u zagrebačkoj bolnici Srebrnjak. Prije no što je podijelio poklone, Babić je zajedno s kolegom i prijateljem Markom Milunom te još nekoliko klupskih kolega u bolnicu unio novi namještaj koji je donirala jedna banka. Namještaj su postavili po katovima bolnice i onda prionuli na darivanje.

Babić je u profesionalnoj karijeri trenutno na omjeru od šest pobjeda bez poraza. Posljednju borbu je odradio protiv Toma Littlea 21. studenog, a 30. siječnja bi se trebao boriti protiv Erica Moline, iako je taj meč još uvijek u neizvjesnosti jer je otkazana prva borba večeri između Dilliana Whytea i Aleksandra Povetkina.

Pročitajte više