BABO SRUŠIO DREAM TEAM Bogdanović sjajan u pobjedi nad najboljom momčadi NBA

Foto: Getty Images/Guliver Image

BOJAN BOGDANOVIĆ u trećoj utakmici za novi klub Washington Wizards odigrao je najbolje do sada, a njegova momčad pobijedila je Golden State Warriors 112:108.

Velika je to pobjeda Wizardsa, jer Warriorsi, aktualni vice-prvaci i najbolja momčad ove sezone, s razlogom nose nadimak Dream Team, s obzirom da su joj nositelji igre četiri All-Stara. 
 
Jedan od njih, Kevin Durant, morao je iz igre već na početku susreta, kada ga je padom na njegovu lijevu nogu, ozlijedio suigrač Zaza Pachulia.

Ali, Golden State je proteklih godina i bez njega harao NBA-om, pa to ne može umanjiti pobjedu Wizardsa, koje su predvodili Bradley Beal s 25 koševa, Marcin Gortat s po 12 koševa i skokova, te John Wall, koji je uz 12 poena, imao čak 19 asistencija.
 
Bojan Bogdanović zaslužuje poseban spomen kod pobjednika, jer igrao je daleko manje od istaknutih suigrača (osim Gortata), tek 23 minute, ali za to vrijeme uspio je ubaciti 16 koševa, čime je bio treći strijelac njegove momčadi, uz dva skoka i jednu ukradenu loptu. Iz igre je gađao 5/12, trice 3/6. 
 
Kod Warriorsa najbolji strijelac bio je Stephen Curry s 25 koševa (sedam skokova, četiri asistencije), ali je opet imao lošu šutersku noć. Iz igre 9/20, a trice očajnih 2/9.

Pročitajte više