"Baby Goran" odgovorio Ivaniševiću: Ne zamaram se malim stvarima

MARIO ANČIĆ javio se iz Indian Wellsa, gdje je startala njegova američka turneja, s komentarom na istup Gorana Ivaniševića u intervjuu koji je wimbledonski as dao Indexu. Ivanišević je ustvrdio da s Ančićem ne razgovara već duže vrijeme zbog ucjenjivačkog pristupa "Baby Gorana" prilikom financijskih pregovora oko nastupa na zagrebačkom ATP-u. Također, Ivanišević se nije ustručavao reći kako je naslov u Davis Cupu djelo Ivana Ljubičića te se raspričao o lošim odnosima unutar naše teniske reprezentacije.

"Čitao sam na internetu rečene izjave, i moram priznati da me istup Gorana nije iznenadio, ali se držim one da pametan čovjek ne izgovori sve što misli, ali zato misli sve što kaže. Ne želim se zamarati malim stvarima jer se spremam za velike, a to su pod broj jedan, povratak u svjetski tenis iz kojeg sam izbivao zbog bolesti koja je eskalirala baš u meču Davis Cupa protiv Njemačke, kada sam nastupio pod antibioticima i s temperaturom, te pod broj dva- obrana diplomskog rada na Pravnom fakultetu u Splitu, što će se, nadam se, dogoditi uskoro", kazao je Ančić za Slobodnu Dalmaciju, dodajući:

"Za kraj samo ću još reći da budem li se na putu do svojih ciljeva zaustavljao svaki put baciti kamen na sve koji na mene zalaju, nikad do cilja neću stići. Stoga pažljivo vodim računa kako trošim vrijeme i riječi."

D.R.
Foto: AFP

 

Pročitajte više