Bačvice uživaju u vrhunskoj odbojci na pijesku

PRVOG dana VIP Toura – Masters 2004 Split odigrani su susreti po skupinama u ženskoj konkurenciji. Jutarnja bura i kratkotrajna kiša nisu omele gledatelje da se okupe u velikom broju već na prvom susretu. Splićani i Splićanke su na taj način srčano dočekali naše najbolje odbojkašice, te još jedanom pokazali da su veliki ljubitelji sporta. Već nakon dva meča sunce je obasjalo Bačvice, dok je publika neprekidno podizala atmosferu i bodrila svoje favorite.

U polufinale su, kao prvoplasirane sa stopostotnim učinkom, ušle Mirela Delić i Andrea Jurčić, dok su drugo mjesto skupine A zauzele Marijana Ribičić i Tanja Nikolić. Kao najveće konkurentice na Touru, ta se dva para sigurno vide i u samom finalu gdje bi, ako prođu, Ribičić i Nikolić tražile osvetu za poraz u skupini.

U polufinale su, kao prvoplasirane u skupini B, ušle Ivana Gagulić i Renata Jakovac, dok su, uz njih, plasman među četiri osigurale Tonka Glavaš i Dalida Vernier.

Sutra će glavnu ulogu na turniru preuzeti odbojkaši koji će se boriti za ulazak u četvrtfinale. Gledatelji će moći uživati u najboljem što hrvatska muška odbojka na pijesku u ovom trenutku može ponuditi. Igrači, igračice i drugi gosti sutra će se, uz igru, razgibavati i uz zvukove glazbe na uvijek uzbudljivom VIP Players Partyju, ovaj puta u Tropical beach clubu Equador na Bačvicama. Tko zna, možda će, uz vrhunske poteze na pijesku, upravo plesni koraci biti presudni u nedjeljnom proglašenju najboljeg igrača i igračice VIP Toura 2004.

Dugogodišnjim sponzorstvom Prvenstva i Kupa Hrvatske u odbojci na pijesku VIPnet je na najbolji mogući način dao svoj doprinos popularizaciji odbojke na pijesku u Hrvatskoj. S obzirom na vrijeme i mjesto održavanja turnira iz VIP tour 2004. serije, odbojka na pijesku značajno popunjava sadržaj turističke ponude Hrvatske.

Pročitajte više