BAKA "PODERAO GUZICU" Legenda opet ima viralnu provalu

Screenshot: Youtube

BLAŽ SLIŠKOVIĆ bio je nogometaš zbog kojeg se "kupuju ulaznice". 

Desetljećima nakon Bakinih poznatih utakmica prepričavaju se njegove golčine iz kornera, slobodnjaka i velike utakmice koje je riješio.

Ali nije ništa manje zanimljiv ni u aktualnoj, trenerskoj karijeri. I to kao sugovornik. Sliškovićev šarm je ostao isti, odnosno način kako uveseljava ljude. To radi ležerno, bez uzbuđenja ili glume i u tome je njegova draž. 
 
Zato su na YouTubeu podjednaki hitovi njegovi golovi Zvezdi ili Sparti, kao i na primjer intervju koji je dao na engleskom jeziku.

Novi prilog nisci tih bisera je komentar nakon utakmice njegova Zrinjskog i Mladosti Doboj Kakanj. Iako je pobijedio 2:0, čime su aktualni prvaci BiH ostali na vrhu s pet bodova više od pratnje, nije bio zadovoljan zalaganjem njegovih igrača.
 
Na konferenciji za medije poručio im je "Nećete nikoga pobijediti ako ne natopite dres znojem i ne poderete guzicu za pobjedu."
 
Nakon toga, u televizijskom studiju njegovu opasku ponovio je i Slavko Petrović, trener tuzlanske Slobode, samo se u njegovoj verziji radilo o "cepanju guzica za pobjedu".


 

Pročitajte više