Baka smijenjen, Igor Štimac novi trener Hajduka

BLAŽ SLIŠKOVIĆ više nije trener Hajduka. Čelništvo kluba predvođeno predsjednikom Brankom Grgićem odlučilo mu je uručiti otkaz, a njegov posao preuzet će sportski direktor Igor Štimac.

Čašu strpljenja Uprave kluba prelio je subotnji remi s Rijekom, u kojem je Hajduk unatoč početnoj dominaciji na terenu pokazao vrlo malo, dok je Slišković nemalo iznenadio navijače izmjenama.

Kako je javio HTV, ideja o smjenjivanju Sliškovića došla je od predsjednika Branka Grgića, a vijest o Bakinoj smjeni službeno će biti objavljena u ponedjeljak u 10 sati.

Klupu će preuzeti Igor Štimac, koji je navodno to mjesto želio preuzeti tek za godinu-dvije, ali silom prilikom mora preuzeti klub već u ponedjeljak.

Hajdukovci će prvi trening sa Štimcem odraditi u ponedjeljak u 11 sati, a cilj Splićana do kraja sezone su više nego jasni - osvajanje dvostruke krune.

Podsjetimo, Hajduk je u zadnjih osam utakmica (od toga četiri na Poljudu) osvojio samo šest bodova, što za momčad koja pretendira na naslov dvostruke krune nipošto ne može biti zadovoljavajuće, pa ovakva odluka čelništva kluba ne bi trebala biti iznenađenje nikome.

Pročitajte više