Balakov: Neću dati ostavku, u Hajduk sam došao napraviti posao

NAKON serije loših rezultata Hajduka koja je vrhunac odživjela ispadanjem od Zagreba u Kupu, krenule su priče o smjeni trenera Krasimira Balakova. No, po svemu sudeći do toga neće doći. Uprava stoji iza njega, a Bugarin ne pomišlja na ostavku.

"Neću dati ostavku, uvijek sam se borio u životu. Uvjeren sam da se stvari mogu popraviti, ali ne preko noći. Došao sam napraviti ono što sam naučio u Njemačkoj. Morat ćemo sve analizirati, svi radimo greške, radim ih i ja i zbog toga sam odgovoran", rekao je Balakov.

Balakov tvrdi da je u Hajduku jako teško raditi, ali da mu snagu daje pozitivna energija oko kluba.

"Ovo nisam nigdje doživio. Ljudi me čak i nakon poraza zaustavljaju na ulici i pozitivno reagiraju. To mi daje snagu za dalje. Mi smo u procesu postizanja ravnoteže i to ne ide preko noći, to je dugotrajan proces. Ja sam ovdje došao napraviti posao, a u nogometu se to ne mogu stvari mijenjati svako šest mjeseci ako ne ide dobro", rekao je Balakov koji traži da mu se da vremena.

"Mogu sutra otići, ali što će se promijeniti? Stalno se mijenjanju treneri i igrači. Ako ostanem tu i sljedeće sezone, a budu isti rezultati i isti problemi kao sad, onda ću razumjeti da mi netko kaže da trebam otići."

Balakov je najavio da će sljedeći tjedan predstaviti program za proljeće. No, prije toga treba svladati Zadar u nedjelju.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica. Samo nas zanima pobjeda, a liječnici će nam reći tko će se od ozlijeđenih moći priključiti. Tomasov je bolje, Inoha može igrati, Andrić se osjeća puno bolje", rekao je Balakov.

Pročitajte više