Balakov: Nisam mogao prepoznati svoju momčad!

KRASIMIR BALAKOV vrtio je glavom. Tražio je riječi da opiše što se njegovoj momčadi dogodilo u nastavku susreta s Karlovcem. Što god bio razlog zbog kojeg su prosuli vodstvo, Karlovac je i dalje ostao neosvojiv teritorij za Bijele.

"Ponekad ni treneri ne mogu objasniti kretanje utakmice. Sve je bilo u našim rukama, kontrolirali smo, imali pet-šest šansi za gol. A onda, u drugom dijelu, nisam mogao prepoznati svoju momčad, ali niti protivnika. Moram sve to dobro analizirati da nađem objašnjenje. Karlovcu čestitam, nisu gubili vjeru. Znali smo da će dati sve od sebe zbog svih događanja proteklog tjedna koja nemaju veze s nogometom, no opet nisam vjerovao da će tako preokrenuti u nastavku. Nadigrali su nas u nastavku. Nismo ih podcijenili, uostalom, ovdje nikada nismo uzeli pobjedu. Moram dobro pogledati to drugo poluvrijeme. Psihologija, to je to. Nas ne smije zanimati Dinamo, mi moramo graditi svoju igru", rekao je Balakov nakon susreta.

Trener Karlovčana koji zbog financijskih problema nisu bili ni sigurni hoće li zaigrati protiv Hajduka, bio je iznimno zadovoljan i ponosan osvojenim bodom.

"U prvom dijelu moji su se dečki malo preplašili i puno toga taktički nije štimalo. No, kasnije smo osjetili da Hajduk nije pravi. Pogodili smo s izmjenama; umjesto napadača Miljkovića stavili smo Ivičića koji je bio rastrčan i konkretan. On je zaslužan za  pogodak, najzaslužniji. Pogodili smo i s Amićem koji je zatvorio stranu gdje je curilo. Krali smo im lopte i stvarali šanse."

"Jako sam zadovoljan s ovom utakmicom. Motiv nam je bio do neba, ali i Hajduk nas je inspirirao. Znači da možemo...", poručio je Damir Petravić.

Pročitajte više