Bale se vraća nogometu? Evo što kaže njegov agent

Foto: EPA

HOLIVUDSKE zvijezde Ryan Reynolds i Rob McElhenney, vlasnici velškog kluba Wrexham AFC-a koji je izborio plasman u četvrtu ligu, pozvali su Garetha Balea da se vrati iz mirovine i priključi njihovom klubu. No, prema riječima Baleova agenta Jonathana Barnetta, to se neće dogoditi.

"Mislim da se to neće dogoditi. Laskaju mu ponude, ali trenutno ima zasluženo sjajan život jer je bio najbolji britanski nogometaš vjerojatno ikad", rekao je Barnett za Sky Sports News. Podsjetimo, Bale se umirovio s 33 godine kao član Los Angeles FC-a, odnosno nakon nastupa za Wales na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ništa od dolaska u klub holivudskih zvijezda

Priča o njegovu povratku nogometu pojavila se kada su ga Reynolds i McElhenney putem Twittera počeli pozivati da se pridruži Wrexhamu. "Vlasnici Wrexhama nisu razgovarali sa mnom. Možda jesu s Garethom, ali on više ne želi igrati nogomet.

Imao je sjajnu karijeru u kojoj je uživao, ali i sada živi odličan život. Najvažnije je da je sada sa svojom obitelji. Provodi puno vremena sa svojom djecom. Kasnije će raditi neke druge stvari", poručio je Barnett.

Pročitajte više