Balić nakon Rusije: Mrtav sam, bila je to najteža utakmica

NAŠ NAJBOLJI rukometaš Ivano Balić kazao je nakon pobjede nad Rusima, koji igraju dosta prljavo, da je nakon 15 godina igranja rukometa navikao na batine, te da ga udarci više ne bole toliko.

"Mrtav sam, bila je to najteža utakmica do sada, treća u nizu. Nakon što smo 15-20 minuta igrali fantastično u obrani, malo smo stali. Stigao nas je umor, nismo imali rješenja u napadu i vratili smo Ruse u igru" - dao je svoj komentar susreta Balić.

"U drugom poluvremenu smo nastavili tako, oni su došli na dva razlike, ali opet smo počeli igrati kako treba i mislim da pobjeda nije dolazila u pitanje" - rekao je Balić za HTV dodajući kako su utakmicu riješili kad je Jerković skinuo udarac s krila, a naš napad zabio gol.

Balića ne zanima tko će Hrvatskoj biti idući protivnik. Kazao je kako mu je svejedno, te da je glavno da se svi sada odmore i budu spremni za daljnje natjecanje.

Naš izbornik Lino Červar kazao je kako čestita svojim igračima, jer je današnja utakmica bila izuzetno bitna - u drugi krug će Hrvatska prenijeti dva boda. Dodao je kako smo zasluženo pobijedili.

"Obrana je na početku bila jako dobra, zatim smo malo posustali ali kad je trebalo ponovno smo stisnuli. Bilo je bitno pobijediti danas. Treba osvajati bodove, bodovi ovdje život znače" - rekao je Červar nakon susreta za HTV.

"Prvenstvo nikad nije bilo ubitačnije. Treba razmišljati o četvrtfinalu, ali da bi došlo do tamo trebamo jako dobro igrati" - dodao je.

A.H.
Foto: AFP

Pročitajte više