SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Balić u obrani, Losert na golu, a legende probija kadet

Screenshot: Instagram

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje

HRVATSKA prati rukometnu reprezentaciju na SP-u. Za to vrijeme čovjek koji je zemlju zaludio rukometom odgaja mlade igrače.

Ivano Balić je prema mišljenju mnogih najbolji rukometaš svih vremena. Čini se da to mišljenje dijeli i sam jer se na društvenim mrežama potpisuje s "najveći rukometaš svih vremena".

Taj tag stavio je i na najnoviju objavu na Instagramu. 

Video prikazuje Balića kako u obrambenom stavu stoji na crti, šest metara od gola koji čuva Venio Losert.

Ali obje legende hrvatskog i svjetskog rukometa, osvajače olimpijskih i svjetskih zlata, lako probija kadet koji im može biti sin.

Nije to bilo kakav kadet nego Mateo Maraš, najbolji strijelac prvenstva Hrvatske prošle sezone u svojoj kategoriji i sjajni desni vanjski. 

"Veliki obračun David - Golijat 0:1" šaljivo je gol koji je njemu i Losertu zabio klinac opisao Balić, ali ono što on radi s djecom na Gripama nije šala. 

Zajedno s Petrom Metličićem, drugim proslavljenim splitskim rukometašem, pokrenuo je Rukometni klub Balić-Metličić, akademiju za odgoj mladih rukometaša, s kojom imaju sjajne rezultate. 

S mladima tamo uz osnivače kluba uspješno rade Venio Losert, Dalibor Anušić i Ljubo Vukić, također bivši rukometni reprezentativci.

Tako da ljubitelji rukometa mirno mogu pratiti aktualne hrvatske zvijezde na SP-u. Jer zvijezde za buduća velika natjecanja stasaju u najsigurnijim rukama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više