Balićeva leđa ponovno škripe, upitan nastup na EP-u!

KAKO sada stvari stoje moglo bi se dogoditi da se Ivano Balić ne pojavi na drugom dijelu reprezentativnih priprema u Makarskoj 2. siječnja.

Prema informacijama koje stižu iz tabora Paklenih, Zagrebov playmaker ponovno ima  ozbiljnijih problema s leđima što je izazvalo popriličnu zabrinutost izbornika Červara i ključnog operativca HRS-a Zorana Gopca dovevši u pitanje i Balićev nastup na EP-u u Austriji.

Baš zbog "zatezanja u leđima" Červar je odlučio poštedjeti nekoć najboljeg svjetskog rukometaša prog dijela priprema, no u nacionalnoj se momčadi nadaju da bi se Ivano mogao priključiti već za nekoliko dana i odraditi cijeli program.

Koordinator za muški rukomet Zoran Gobac nije toliko optimističan.

"Naravno da bi nam bilo drago da je Ivano s nama, no on više nije tako bitan igrača kao što je bio prije pet godina. Više situacija nije takva da ovisimo o njemu kao prije Norveške, sada imamo Duvnjaka, Vorija, Lackovića, Valčića... U ovom trenutku je Ivanovo zdravlje ispred svega", objasnio je Gobac u razgovoru za Index dodavši da bi Balić ipak mogao pomoći u Austriji.

"On trenira lagano, a mi smo u svakodnevnom kontaktu s njegovim mentorom Marašom koji o svemu vodi brigu. Nadamo se da će sve biti u redu i da će se Balić priključiti u Makarskoj."

Gobac je na kraju rekao i nekoliko riječi o nezgodnoj ozlijedi.

"To je ozljeda koja se teško primjećuje. Može danas biti dobro, a sutra se može poremetiti i izbaciti ga iz pogona na dvije godine. Čovjek nam je uvijek ispred svega", zaključio je Gobac.

Pročitajte više