transferi

Balotelli negirao transfer u Zvezdu: Predsjedniče, ne idem ja nikamo

Foto: EPA

BRESCIA se po svaku cijeni želi riješiti Marija Balotellija iz momčadi, ali njemu se nikamo ne ide.

Talijanski napadač stigao je ljetos u rodni grad poslije epizode u Francuskoj i zasad nije opravdao očekivanja navijača, ali ni predsjednika Massima Cellina, koji mu je otvorio vrata kluba tijekom zimskog prijelaznog roka.

Srpski Kurir je u ponedjeljak objavio da bi Crvena zvezda mogla biti zainteresirana za usluge talijanskog reprezentativca, prije svega zbog poznanstva koje kontroverzni napadač ima s Dejanom Stankovićem, novim trenerom beogradskog kluba.

Takva ideja se ipak ne sviđa se Balotelliju, koji želi pronaći mir u Bresci.

"Stvarno se dobro osjećam ovdje. Nećemo biti Juventus, ali ne nedostaje nam kvalitete. Ako ostanemo na okupu, doći će i rezultati. Očekivao sam da budemo malo bolje plasirani, ali nije strašno. Izborit ćemo ostanak prije završetka sezone", kazao je Mario Balotelli za Sky Sport Italiju nakon postignutog gola u remiju protiv Parme (1:1) ovoga vikenda. 

"Za Božić ću poželjeti dobro zdravlje sebi i svojoj obitelji. Želim ostati u Bresci osim ako me predsjednik više uopće ne želi", kazao je Balotelli.

Talijan tvrdi da namjerava ostati u klubu iz grada u kojem je rođen.

"Namjeravam ostati ovdje. Tu sam kod kuće i potrebna mi je jedna mirnija godina. Želim postići dosta golova, dosad nisam imao sreće jer sam promašio dosta šansi i pogađao stative", zaključio je Talijan koji će naredne godine proslaviti 30. rođendan. 

Ove sezone Balotelli je za Bresciu postigao četiri gola na 12 utakmica.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više