Baltimore će slaviti kod Jacksonvillea bez puno napetosti

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Monday Night Football donosi ovaj tjedan dvoboj dvije ekipe u potpuno suprotnim raspoloženjima. Jacksonville (1:5) je u seriji od 5 uzastopnih poraza, Baltimore (4:1) u seriji od 3 uzastopne pobjede.
 

Jacksonville je ekipa koja već godinama ima problema sa QB-ovima, nikako da pronađe dugoročno rješenje za ključnu poziciju u ekipi. Tako da tamo već dugo caruje probijač Drew-Jones koji je i njihovo najjače ofenzivno rješenje. Ove godine na poziciji QB-a su uzeli rookiea Gabbarta za
kojeg se ne može reći da je pokazao išta spektakularno u 4 utakmice koje je startao. Glavni problem ekipe je napad, jednostavno ne postižu dovoljno poena na utakmici, pretposljednji su u ligi sa 12 poena po utakmici, zadnji u ligi po broju ofenzivnih yardi (260 po utakmici). Kad protivnik zna da mora više pažnje usmjeriti na probijanje a ne mora toliko paziti na dodavanja jer je jasno da QB nema dovoljnu kvalitetu, onda je jako teško pobjeđivati. Jacksonville je igrao protiv relativno slabih obrambenih ekipa i svejedno postizao malo poena.
 
Baltimore je već godinama pri vrhu no nikako da u doigravanju povežu 2:3 dobre utakmice i dođu do velikog finala. Razlog tome vjerojatno leži u činjenici da QB Flacco protiv jakih protivnika jednostavno nije dovoljno dobar. Obrana Baltimorea je odlična i često je ona ta koja donosi pobjede. Tako da Flacco često dođe do izražaja protiv slabijih protivnika u kombinaciji sa solidnom probijačkom igrom i oslanjanjem na obranu koja iznudi dosta protivničkih turnovera (pa i defenzivnih touchdowna). Ne može se reći da Flacco ima dobru sezonu, QB rating od 79.6 nikako nije impresivan. Zadnje 3 utakmice je napravio fumble, zadnje 2 utakmice interception, a u te 2 utakmice nema niti jedan TD. A Baltimore je obje utakmice lagano dobio. Tako ekipa već dugo vremena funkcionira i nije za očekivati neke velike promjene uskoro. Obično kad pobjeđuje, Baltimore pobjeđuje sa velikom razlikom.
 
Problem Jacksonvillea je što su ofenzivno nula a idu na jednu od najboljih obrana lige. Prednja defenzivna linija Baltimorea je vrh lige, odlično zaustavljaju protivničke probijače a i rade dobar pritisak na protivničkog QB-a (15 sackova do sad). S druge strane, Baltimore će vjerojatno
krenuti u utakmicu sa više probijanja preko RB Ricea jer se Jacksonville tu pokazao lošiji, prosječno dozvoljavaju čak 115 yardi probijanja.  A ako se to pokaže učinkovitim, onda će lakše biti Flaccu dokrajčiti obranu Jacksonvillea sa manje rizičnim dodavanjima.
 
BetPlace.net preporučuje:

Jedina opcija na ovoj utakmici je igranje na Baltimore. -7,5 u lokalnim kladionicama je odlična ponuda, ako igrate online, vjerojatno je najbolja opcija odigrati manje poena ekipe Jacksonvillea (postavljeno na 14,5, ako žele prijeći tu marginu morali bi postići 2 touchdowna i 1 fg, ne vjerujemo da će Jacksonville doći do 2 touchdowna). Obrana Baltimorea je bila previše i za jače napade od Jacksonvilleovog, ne bi smjelo biti puno napetosti u večerašnjoj utakmici.


>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više