Bandić i Jelušić zajedno primili najbolju četvorku NLB-a

U Palači Dverce na Katarininom trgu gradonačelnik Zagreba Milan Bandić primio je u posjet predstavnike košarkaških klubova koji nastupaju u završnici NLB lige u zagrebačkoj Areni.

Uz Bandića je na okupljanju stajao i donedavni predsjednik Cibone Ivo Jelušić, koji je zagrebačkog gradonačelnika i Grad optužio da financijski nisu dovoljno pomogli Ciboni. Gradonačelnika je optužio i kako je puno toga obećavao klubu, a kasnije to nije ispunio jer mu je smetala Jelušićeva pozicija "pod Tornjem". Bivši predsjednički kandidat nije mogao podnijeti što je Jelušić još uvijek član SDP-a, stranke koju je Bandić morao napustiti nakon kandidature za predsjednika države.

Kad više nije bilo izlaza, kad je situacija u Ciboni postala nepodnošljiva, Jelušić je dao ostavku. Milan Bandić tek je tada odlučio upotrijebiti svu svoju moć kako bi pomogao Ciboni.

Danas su zajedno, jedan do drugoga, dočekali predsjednike najbolja četiri kluba regionalne lige. Jedino Olimpiju nije predstavljao predsjednik, jer klub, koji se našao u teškoj situaciji, još uvijek nema čelnog čovjeka.

Grad je u sklopu akcije "Vikendom u sportske dvorane" podijelio oko 5000 ulaznica za utakmice Final Four turnira školama, kineziolozima i Savezu učeničkih sportskih klubova.

Pročitajte više