TRANSFERI

Barca dogovorila napadača iz Kine pa mu usred leta javila da transfer propada

Foto: EPA

BARCELONINA potraga za napadačem vjerojatno je stala u Portugalu, trebao bi stići Bragin ofenzivac Francisco Trincao čime bi, barem na papiru, Quique Setien trebao dobiti zamjenu za Luisa Suareza kojeg neće biti do kraja sezone zbog ozljede.

Španjolski prvak pokušao je zadnjih dana dovesti Rodriga iz Valencije te Dušana Tadića iz Ajaxa - kod prvog je odšteta od 60 milijuna eura bila prevelika, drugog navodno Ajax nije htio pustiti, pa su se okrenuli četvrtoj opciji.

To je bio 28-godišnji Cedric Bakambu, napadač kineskog Beijing Guoana koji tamo igra od 2018.

Njegov klub nalazi se u južnokorejskom Seoulu gdje čeka utakmicu Lige prvaka, a u međuvremenu, Bakambua je nazvao Barcelonin sportski direktor Eric Abidal da dođe na posudbu.

Naravno, bivši napadač Villarreala odmah je prihvatio poziv Blaugrane, spreman na veliko smanjenje plaće jer je to poziv kakav se rijetko dobiva.

Iz Seoula je sletio za Hong Kong i kada je krenuo hvatati let za Europu, Abidal ga je obavijestio da je Barcelona odustala od tog posla.

Bakambu se, kao čovjek vedrog duha, počeo šaliti na svoj račun pa je na Twitteru zamolio Transfermarkt da na njegovom profilu dodaju "skoro igrač Barcelone."

Napadač iz Konga na kraju je promijenio avionske karte i vratio se u Južnu Koreju.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više