Barcelona dovodi nezadovoljnu zvijezdu Bayerna?

Foto: EPA

BENJAMIN PAVARD nezadovoljan je položajem u Bayernu, objavio je Bild prije dva tjedna, dok danas Sport piše o interesu Barcelone. Španjolski medij navodi kako Barcelona traži desnog bočnog igrača te je opcija upravo 26-godišnji Pavard, francuski reprezentativac koji će nastupiti na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Pavard je nedavno izjavio kako iduće godine planira napustiti Njemačku iako mu ugovor s Bayernom vrijedi do 2024. godine. Sport tvrdi kako se minhenski klub također njega želi riješiti, što znači da u ljetnom prijelaznom roku ne bi tražili previše novca. Također, Bild je objavio i da je Pavard uhićen dok je vozio u alkoholiziranom stanju, zbog čega ga je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić financijski kaznio.

Podsjetimo, Pavard je u Bayern došao prije tri godine iz Stuttgarta za 35 milijuna eura. Sport navodi kako ga je Barcelona već tada željela dovesti. Prema Transfermarktu, Pavard sada vrijedi jednakih 35 milijuna eura, a Bayern želi vratiti barem dio novca.

Pročitajte više