LIGE PETICE

BARCELONA - JUVENTUS 2:2 Pogledajte čudesne golčine Dembelea

Foto: Profimedia

BARCELONA i JUVENTUS odigrali su 2:2 u prijateljskoj utakmici u Dallasu, a meč je s dva sjajna gola nakon fenomenalnih soloakcija obilježio Ousmane Dembele. Moise Kean također je zabio oba gola za Juventus, ali potpuno ga je zasjenio krilni napadač Barcelone. 

Dembele je igrao samo prvo poluvrijeme, ali već je do 40. minute izveo dvije akcije i zabio dva gola za pamćenje. U 33. minuti primio je loptu na lijevoj strani te je vodeći desnom nogom u trku predriblao Cuadrada, ušao u kazneni prostor i tamo dva puta predriblao Alexa Sandra te desnicom zakucao u malu mrežu suprotnog Szczesnyjevog kuta. 

Sedam minuta kasnije Dembele je na istoj strani ponovio akciju, ali sada još impresivnije. Busquets ga je odlično poslužio dijagonalom, a Dembele je loptu efektno smirio prsima te krenuo u još jedan spektakularni pohod lijevom stranom.

Na početku je opet uništio Cuadrada, i to tako da mu je loptu gurnuo kroz noge te onda driblingom izvozao i Locatellija. Za kraj je Juventusovom golmanu opet snažnim udarcem zabio na isto mjesto kao nešto ranije, ali sada poluvisoko i ljevicom. 

Dembele je tako natjerao navijače Barcelone da zaborave na Roberta Lewandowskog, koji je igrao do 62. minute, ali je i u drugom nastupu za Barcelonu na američkoj turneji ostao bez gola. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DEMBELEOVE GOLČINE JUVENTUSU

Pročitajte više