Barcelona krenula po zvijezdu koju nitko ne želi

Foto: EPA

BARCELONA će pokušati dovesti Joaa Cancela (29), objavio je Fabrizio Romano. Katalonski klub dobit će 50 milijuna eura od transfera Ousmanea Dembelea u PSG te dio tog novca želi uložiti u portugalskog desnog bočnog igrača. Podsjetimo, Cancelo je u siječnju otišao na posudbu u Bayern nakon što se u Manchester Cityju, gdje je dotad bio prvotimac, posvađao s trenerom Pepom Guardiolom.

Međutim, u bavarskom klubu nije oduševio pa nije otkupljen za 70 milijuna eura. Cancelo se tako vratio u City, da bi mu Guardiola ponovno poručio da na njega ne računa. Engleski mediji bili su objavili kako ga je njegov menadžer ponudio saudijskim klubovima. Al Nassr, Al Hilal, Al Ahli i Al Ittihad iz nepoznatog razloga odbili su dovesti jednog od najboljih bekova današnjice.

Iako je zvijezda, Cancela ne želi puno najboljih europskih klubova. Barcelona je jedna od rijetkih, barem prema Romanovim informacijama. Portugalčev ugovor sa Cityjem vrijedi do 2027. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura.

Pročitajte više