Transferi

Barcelona prodaje tri zvijezde

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONA će ovog ljeta prodati nekoliko igrača, a više španjolskih medija i Goal.com objavili su da su na transfer-listi Phillipe Coutinho, Miralem Pjanić i Samuel Umtiti.

Coutinho je jedan od najvećih promašaja u povijesti Barcelone. Plaćen je 135 milijuna eura, najskuplji je nogometaš u povijesti kluba, a prošle sezone je odigrao samo 792 minute. Madridski AS piše kako postoji mogućnost da se Coutinho vrati u Liverpool. Naime, Barcelona se obvezala Coutinha plaćati u ratama te još uvijek nije isplatila posljednju ratu u vrijednosti od oko 50 milijuna eura. S obzirom na to da se nalazi u velikim financijskim poteškoćama, AS navodi kako je Barcelona poslala Liverpoolu ponudu da mu vrati Coutinha pod uvjetom da joj engleski klub oprosti posljednju ratu isplate.

Pjanić je prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Juventusa, ali na Camp Nouu je bio u drugom planu i sada ga se katalonski klub želi riješiti. Bosanskohercegovački nogometaš se povezuje s Juventusom i Chelseajem. Umtiti već tri sezone nije standardan u obrani i sada želi promijeniti klub kako bi imao veću minutažu.

Barcelona je ovog ljeta dovela Sergija Aguera i Erica Garciju iz Manchester Cityja te Emersona iz Betisa.

Pročitajte više