Barcelona šalje pojačanja Hajduku?

PREDSJEDNIK Hajduka Joško Svaguša imao je interesantnu informaciju, koja naizgled djeluje nevjerojatno: "Hajduk je na pragu povijesnih uspjeha i ne treba nam nemir. Budimo zajedno, pokušajmo osvojiti titulu, a ako bude Bog dao, kao što smo ušli u Europsku ligu, neka Bog dade i da proljeće dočekamo u Europi. Tada će nam Barcelona dati pojačanja."

"Nemojte se čuditi, s Barcelonom dogovaramo suradnju, potpis ugovora oko njihova dolaska na proslavu stogodišnjice pitanje je dana, a nedavno smo na Camp Nouu dočekani kao veliki prijatelji iz Hrvatske, s pompom. Bit će i stručne razmjene, da, naši treneri iz omladinskog pogona odlaze povremeno u Barcelonu usavršavati znanje", rekao je Svaguša za SD.

"Da, pojačanja iz Barcelone. Znam što govorim, baš kao što sam znao i što radimo cijelo vrijeme otkako smo preuzeli klub prije nešto više od godinu dana. Nitko nije dočekan na nož kao ja, začudio sam se što to viču, čime sam to zaslužio? Hajduk je bio u kaosu, četrnaesti na ljestvici, trener u bolnici, ispali smo iz Europe. Prihvatio sam Hajduk jer imam petlju, volim izazov! Mislilo se, valjda, da ne mogu voditi Hajduk. Nepovjerenje mi je dalo dodatnu snagu, a kad se sad osvrnem na minulo razdoblje, vidim da smo već ostvarili velike stvari", za kraj će predsjednik Hajduka.

Pročitajte više